Oki-Erlebachův Michelin

18. 3. 2014. (redaktor: Richard Voigts, zdroj: DCD Publishing)
Na čtyřicet zástupců nejlepších prodejních partnerů Oki se sjelo do Erlebachovy boudy nad Špindlerovým Mlýnem, aby si tam vychutnali… všechno. Jednak vlastní úspěch, pak samozřejmě úspěch Oki, která podle Jiřího Kárníka, obchodního a marketingového ředitele, poprvé v historii překročila jistou magickou hranici v obratu. Také šlo i o malou oslavu 230 let trvání Erlebachovy boudy.
Jiří Kárník, obchodní a marketingový ředitel společnosti Oki

Snad nejlepší ze všeho však byla skvělá kuchyně, která by si bezpochyby zasloužila bájnou Michelinskou hvězdu. O doslova bombastické jídlo se starali čtyři kuchaři. Na Erlebachově boudě, tam se prostě nic neodflákne!

Jiří Sedláček a Martin Kozdera z Oki nakonec představili povzbuzení k dalšímu prodeji v podobě netradiční odměny – luxusní „dospělácké“ koloběžky. Vždyť už přece zase přilétají čápi, bude jaro!

U večeře se samozřejmě diskutovalo nejen o tisku a jeho budoucnosti, ale i o 3D tisku. Například, že by bylo možné vytisknout na 3D tiskárně třeba i jen provizorní náhradní díl, od knoflíku po ozubené kolečko a zrychlit tím zákrok u zákazníka.

Zarputilí sportovci jako by toužili ještě před večerním sobotním adrenalinovým programem u přehrady za každou cenu získat pochodem na Sněžku v ledovém vichru se sněhem třetí cenu hned za Hančem a Vrbatou. Lépe ale bylo sledovat tenhle nečas z tepla pokoje v 1 200 m. n. m. s překvapením v podobě originálního piva Erlebach, jež vyhrálo v kategorii ležák (5,2 „voltu“) celosvětové ocenění za rok 2013.

Obrazová galerie:
Štítky: 
Oki