Virtuální operátor Fayn Telecommunications

6. 8. 2013. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: Fayn Telecommunications)
Novým virtuálním mobilním operátorem se 12. srpna stane společnost Fayn Telecommunications. Její tarify kombinují internetové i mobilní volání a umožňují telefonovat za méně než korunu za minutu.

Pro svou nabídku GSM služeb spolupracuje Fayn se společností Quadruple. Její tarify kombinují technologie internetového telefonování (VoIP) se službami mobilních sítí (GSM). Stává se tak jedním z prvních telekomunikačních operátorů, který komerčně nabízí uživatelům společné výhody internetového a mobilního volání, včetně služeb SMS a datových přenosů.

Virtuální operátor se na českém trhu plánuje prosadit mj. atraktivním cenovým modelem, který je umožněn kombinací internetového a mobilního volání. Od dnešního dne vstupují v platnost tři nové mobilní tarify Basic, Medium a Top.

V rámci vlastní GSM sítě společnosti Fayn lze rovněž využívat neomezené volání za měsíční paušál 160 Kč vč. DPH. Ve VoIP síti jsou volání zdarma. Připojení k internetu lze pořídit formou měsíčního balíčku k jakémukoli tarifu za 80 Kč (150 MB dat).

„Z našich průzkumů vyplynulo, že průměrný uživatel telekomunikačních operátorů provolá měsíčně okolo 250 korun. Rozhodně se mu tedy nevyplatí neomezené tarify operátorů,“ uvedl Jiří Hlavenka, jednatel společnosti Fayn Telecommunications.

Pro volání výhradně přes internet mohou zákazníci využívat tarify Simple, Styl a Stream, které nabízejí nejlevnější volání nejen do všech tuzemských sítí, ale také do zahraničí; volání v rámci VoIP sítě je zdarma.

Podobné články

T-Mobile představil nové tarify MAGENTA TV a zjednodušil nabídku DSL

10. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: T-Mobile)
T-Mobile představil novou nabídku pro diváky MAGENTA TV a zjednodušil portfolio pro uživatele Pevného internetu. Nové TV tarify Plus budou nabízeny a všem stávajícím zákazníkům MAGENTA TV postupně aktivovány od 4. listopadu 2024. Čtěte více

Magenta Wi-Fi od T-Mobilu nabídne inteligentní pokrytí domácnosti bezdrátovou sítí

19. 8. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: T-Mobile)
T-Mobile spouští novou službu Magenta Wi-Fi, která přináší stabilnější signál Wi-Fi a rozšiřuje jeho pokrytí do všech koutů domácnosti díky inteligentní mesh síti. Cena služby Magenta Wi-Fi se odvíjí od plochy domácnosti a zákazníci si ji mohou objednat k Fiber nebo Cable internetu. Čtěte více

O2 nasazuje mobilní BTS schopné obnovit signál během hodiny

16. 8. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: O2)
S rostoucí poptávkou po rychlém a spolehlivém mobilním signálu i v odlehlých oblastech nebo při mimořádných událostech se mobilní operátoři stále častěji obracejí k inovativním řešením. Společnost CETIN nedávno představila prototyp nové mobilní základnové stanice (BTS), která je ukryta v běžné dodávce. Čtěte více

O2 koupí operátora Nordic Telecom Regional s více než 100 000 zákazníky

12. 7. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: ČTK)
Společnosti O2 Czech Republic a Nordic Telecom Holding podepsaly smlouvu o prodeji stoprocentního podílu v Nordic Telecom Regional. Ta jako součást Nordic Telecomu poskytuje pevné a bezdrátové připojení k internetu více než 100 000 koncovým zákazníkům. Čtěte více