S TP-Linkem u grilu
Programu, který byl tvořen grilováním na pěti grilech ve dvou týmech, se účastnilo celkem 15 partnerů, kteří si tak mohli ještě před zahájením grilovací sezóny vyzkoušet různé typy grilování na plynových, elektrických i klasických grilech. Celým večerem provázel David Izák a jeho kolegové, kteří se také o všechny hosty náležitě starali. Čepovala se Plzeň, pilo se dobré víno a vynikající káva. To vše v kombinaci s pohodovou atmosférou a zcela bezkonkurenčním gurmánským zážitkem zajistilo všem účastníkům nezapomenutelný večer.
A co se grilovalo? Menu bylo pestré – pizza z grilu na rozjezd, uzený losos jako předkrm, jako hlavní chod se podávala krkovička s gnocchi a vše bylo završeno cheesecakem pečeným na grilu. Účastníci se navíc dozvěděli spoustu užitečných informací o tom, jak správně grilovat, kam maso na grilu umísťovat, jak správně s grilem zacházet, či jak otáčet steaky. Také se naučili správně upravit hovězí flákotu (rare, well done atd.) a používat další příslušenství.
Po oficiální části přišla na řadu volná zábava, která pokračovala až do brzkých ranních hodin. Každý účastník obdržel certifikát o absolvování kurzu, Weber zástěru, recepty a malý dáreček od společnosti TP-Link.