TicWatch: chytré hodinky E3

18. 7. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: elem6)
Nejnovějším přírůstkem do rodiny chytrých hodinek TicWatch je model E3. Po TicWatch Pro 3 GPS jde o druhé hodinky s nejnovějším čipsetem Snapdragon 4100. Novinka zaujme nejenom svou univerzální výbavou, ale také elegantním a kompaktním provedením.

Chytré hodinky TicWach E3 jsou vhodné pro sportovce, manažery i studenty. Novinka je nástupcem modelu E2 a zároveň nahrazuje i model TicWatch C2+, který zůstane bez nástupce. Oproti oběma zmíněným přístrojům se může pochlubit vyšším výkonem a delší výdrží baterie o kapacitě 380 mAh. Vestavěné senzory umožňují uživatelům sledovat úroveň okysličení krve (SpO2), tepovou frekvenci nebo vyhodnocovat úroveň stresu. Více jak 20 předinstalovaných režimů pro cvičení pomůže s udržením kondice a monitor dechu ohlídá, jak je na tom uživatel během fyzické zátěže nebo při spánku.

K dalšímu vybavení patří GPS, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, nebo tělo odolné vůči prachu a vodě, což dokazuje certifikace IP68. Hodí se tak do deště i do bazénu. S hodinkami lze i bezproblémově telefonovat – umožňují vyřízení hovoru bez hledání smartphonu. Upozornění na příchozí notifikace zajistí reproduktor nebo vibrace.

Většina funkcí je tak společných s modelem TicWatch Pro 3 GPS. Novinka má jen menší baterii a jeden displej. Nejvýraznějším rozdílem je design, který jasně napovídá, kdo hodinky nejvíce ocení. Zakřivené sklo v kombinaci s ultralehkým tělem s hmotností 32 gramů i možnost výměny řemínků je jasnou volbou pro aktivní lidi, kteří dbají o svůj vzhled a hledají stylový a zároveň kvalitní doplněk.

Displej o velikosti 1,4“ s rozlišením 360 × 360 pixelů poskytuje na první pohled přehled o veškerých požadovaných informacích, samozřejmostí je automatické nastavení jasu a také přepnutí přístroje do úsporného režimu, jakmile kapacita baterie klesne pod pět procent. Výdrž přístroje na jedno nabití se tak může významně prodloužit. O plynulý chod modelu TicWatch E3 se vedle čipové sady Snapdragon 4100 stará i 1GB paměť RAM.

Na novinku se mohou těšit i zákazníci na českém trhu, kde distribuci zajišťuje společnost elem6. Doporučená maloobchodní cena činí na 5 490 Kč.

Štítky: 

Podobné články

Huawei v Barceloně představil novou generaci svých chytrých hodinek a tabletů

24. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Huawei)
Společnost Huawei na akci Innovative Product Launch v Barceloně představila několik očekávaných produktů. Jedním z nich je i populární řada hodinek Watch GT, od které byla odhalena již páté generace. Nechyběly ani další generace hodinek pro měření tlaku Huawei Watch D2 nebo tablety, jako Huawei MatePad Pro 12.2 či Huawei MatePad X. Čtěte více

Apple představil nové iPhony, sluchátka i hodinky

12. 9. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: DCD Publishing)
Výjimečně už 9. září proběhla tradiční podzimní konference, na které společnost Apple představila především nové iPhony. Vedle novinek v oblasti telefonů společnost také uvedla nové AirPody, chytré hodinky Apple Watch a řadu softwarových vylepšení. Čtěte více

Chytré hodinky lámou rekordy. Nositelnou elektroniku u nás používá každý druhý

2. 7. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Datart)
V Česku nadále pokračuje boom nositelné elektroniky. Z dat Eurostatu vyplývá, že produkty, jako jsou chytré hodinky nebo fitness náramky, už používá téměř polovina Čechů. V porovnání se zbytkem EU nás to řadí na třetí příčku za Nizozemsko a Irsko. Čtěte více
Withings ScanWatch 2

Withings: hybridní hodinky ScanWatch 2 a ScanWatch Light

12. 11. 2023. (redaktor: František Doupal, zdroj: Withings)
První z novinek, ScanWatch 2 nabízí nový modul pro sledování tělesné teploty během dne i noci i tradiční funkce pro monitorování aktivit i spánku. To vše v pouzdře z nerezové oceli doplněném o safírové sklo. ScanWatch Light jsou pak nejdostupnějším produktem z řady ScanWatch, přesto však nabídnou nerezové pouzdro, safírové sklo a spoustu funkcí pro zdraví a kondici. Čtěte více