LANDesk získal produktovou řadu VMware Protect

18. 6. 2013. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: LANDesk)
LANDesk Software formou akvizice získal produktovou řadu VMware Protect, kterou společnost VMware získala spolu s firmou Shavlik Technologies v roce 2011.

Prostřednictvím portfolia Shavlik Protect rozšířil LANDesk své zastoupení na trhu uživatelsky orientované správy IT o přístup k novým kanálům a o produktovou řadu, která doplňuje existující portfolio řešení pro tzv. Total User Management.

Kromě toho dnes LANDesk a VMware podepsaly trvalou smlouvu o technologii a službách, díky níž se VMware zařadí na seznam předních odvětvových aliančních partnerů LANDesk, mezi firmy jako HP, Intel a Lenovo.

Pokračujeme v naplňování své úspěšné akviziční strategie, rozšiřujeme své zastoupení na trhu správy IT a s příchodem portfolia Shavlik nabídneme svým firemním zákazníkům nepřekonatelné uživatelsky orientované technologie, produkty a znalosti pro správu IT,“ slíbil Stephen Daly, generální ředitel LANDesk Software. „Prostřednictvím Shavliku navíc přidáváme nový prodejní kanál, který umožní nabídnout některé z našich nabídek ke stažení.“

„Zákazníkům, kteří si pořídí Shavlik Protect, bude okamžitě jasné, jak intenzivně se LANDesk věnuje své současné investici do produktů Shavlik Protect, způsobu jejich práce a jejich průběžnému rozvoji a inovaci,“ dodal Daly.

Skupina produktů Protect je postavena na stejných principech správy IT, které prosazuje společnost LANDesk.  Podobně jako řešení pro Total User Management využívá k centralizaci správy IT a ke zjednodušení nasazení a automatizace klíčových funkcí IT jediné okno. Společnost hodlá využít jednoduchost produktů Protect, aby nabídla novou funkčnost a zúročila věrnost zákazníků produktu Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM).

„VMware věří, že LANDesk je pro tyto zákazníky i produkty to pravé,“ prohlásil Ramin Sayar, viceprezident a generální ředitel společnosti VMware pro virtualizaci a správu cloudu. „Jsme si jisti, že po převedení produktové řady Protect na LANDesk budou zákazníci v dobrých rukou a budou mít zajištěnu nepřetržitou podporu a další inovace těchto technologií.“

Produktová řada Protect, která zákazníkům umožňuje efektivně spravovat, monitorovat a zabezpečit prostředí IT, zahrnuje řešení pro centralizovanou správu softwarových záplat a inventarizaci aktiv pro systémy Windows a aplikace jiných dodavatelů pro virtuální i fyzické počítače, centralizovaný antivirus, řízení spotřeby a ITScripting a schopnost nasazovat aktualizace a softwarové záplaty pro aplikace společnosti Microsoft i jiných dodavatelů v prostředí Windows pomocí jediného sledu prací produktu Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM).

LANDesk tyto produkty uvede na trh a začne je prodávat jako:

• Shavlik Protect Standard (dříve VMware vCenter Protect Standard)
• Shavlik Protect Advanced (dříve VMware vCenter Protect Advanced)
• Shavlik SCUPDates (dříve VMware vCenter Protect Update Catalog)
• Shavlik Patch SDK (dříve VMware vCenter Protect Engine)

Štítky: 

Podobné články

Petr Janda, ředitel společnosti SkyVera, uvádí konferenci SkyVera Day

SkyVera Day opět v Aquapalace

27. 3. 2013. (redaktor: Richard Voigts, zdroj: DCD Publishing)
Už třetí konference o bezpečnosti pro prodejce a koncové zákazníky SkyVera Day se opět konala v Aquapalace Hotel Prague v Čestlicích u Prahy, v první jarní den, 21. 3. 2013. Odhalila řadu faktů i obchodních příležitostí. Mottem úvodní řeči bylo sdělení, že bezpečnost je podporou byznysu. Čtěte více

LANDesk otevřel čtyři pobočky ve východní Evropě

8. 9. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: LANDesk)
LANDesk Software otevřel čtyři pobočky, které nabízejí podporu zákazníkům a partnerům na východoevropských trzích. Tyto pobočky, které se nacházejí v Praze, Moskvě, Varšavě a Bratislavě, budou zajišťovat lokální prodejní, marketingovou a technickou podporu a konzultační služby zákazníkům a partnerům. Čtěte více