LED monitory BenQ XL2410T

25. 11. 2010. (redaktor: Ondřej Jánoška, zdroj: BenQ)
Společnost BenQ se zúčastní DreamHack Winter 2010, největšího světového digitálního festivalu a LAN party. Akce se uskuteční od 25. do 28. listopadu v Elmia–Jönköping ve Švédsku.
Monitor BenQ XL2410T vykresluje obraz 120x za vteřinu

Jakožto jeden ze sponzorů DreamHack Winter 2010 a zároveň hlavní poskytovatel monitorů pro turnaj v Counter Strike 1.6 předvede BenQ všem návštěvníkům profesionální hráčskou scénu do nejmenších detailů.

Dále bylo oznámeno, že BenQ ve spolupráci se společností Zowie gear, zabývající se výrobou herních periferií, spustí herní koncept nazvaný „Pro’s vs Joe’s“. Díky němu budou mít návštěvníci DreamHacku čest pozdravit a možná také porazit legendární hráče a bývalé světové šampiony, Emila „HeatoN“ Christensena a Abdisamada „SpawN“ Mohameda v napínavém střeleckém módu jeden na jednoho.

Hráči, kteří v soubojích předvedou své kvality, mohou získat zajímavé ceny od sponzorů. Hlavní výhrou je herní monitor XL2410T.

Monitor vykresluje obraz 120x za vteřinu, takže mezi dějem ve virtuálním herním světě a obrazem na monitoru nevzniká nežádoucí prodleva. Přidáno bylo speciální tlačítko pro přizpůsobení rozlišení obrazu. Jednoduchým přepínáním mezi 17“, 19“, 19“ širokoúhlým a 22“ širokoúhlým formátem je tak možné získat optimální zobrazení.

Kromě rychlé odezvy a podpory technologie Nvidia 3D Vision nabízí BenQ XL2410 také dva konfigurovatelné módy, které hráčům umožní nastavit a následně uložit jas, kontrast, ostrost a barevné odstíny RGB podle individuálních požadavků.

Obrazová galerie: