Podlahový vysavač Pro Animal Hair

26. 5. 2010. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: )
Bosch nabízí řadu vysavačů pro majitele zvířecích mazlíčků - Pro Animal Hair. Speciální tryska odstraní zvířecí chlupy z kobercových podlah rychle a spolehlivě. Je k dispozici k vysavačům Pro Animal Hair řady BSG 7, GL 30 a nově také GL 50.
Vysavač má filtrační sáček o objemu až 5 l s hygienickým uzávěrem.

„Podlahová tryska je vybavena dvěma sametovými lištami hairfree, které absorbují zvířecí chlupy rychleji a efektivněji než jiné modely. Díky vysokému výkonu motoru vysavač čistí více do hloubky,“ vysvětluje marketingový ředitel značky Bosch Miroslav Veselý. Tryska je tak plochá a flexibilní, že se bez problémů dostane pod každý kus nábytku. Dá se použít na koberec i na klasickou tvrdou podlahovou krytinu, jako je lino nebo plovoucí podlaha.

Chovatelé, kterým chlupáčkové dělají společnost doma, mohou nově vybírat ze tří různých modelů. Kromě speciální podlahové trysky je spojuje i červená barva pláště. BSGL 32125 je vybaven Bionic filtrem, který odbourává zápach přirozenou cestou. Nový způsob filtrace je dvakrát účinnější než aktivní uhlíkový filtr. Vzduch vycházející z vysavače je díky tomu čistý a svěží.

BSGL 51325 má akční rádius 15 m a díky speciálnímu kulovitému ukotvení sací hadice se snadno ovládá. Kromě podlahové trysky je vybaven ještě XXL tryskou na odstranění zvířecích chlupů z polstrování a přepínatelnou kolečkovou tryskou s kovovou spodní plochou a klipovým uzávěrem.

BSG 72225 formula hygienixx disponuje filtračním systémem Air Clean Active. Funkce Air flow control systém dokonale zbavuje vzduch vycházející z přístroje všech nečistot a nebezpečných částeček jemného prachu. Elektronický ukazatel hlídá, kdy je potřeba filtr vyměnit.