Philips: monitor 27B2U6903

5. 10. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: MMD Monitors & Displays)
Monitor Philips 27B2U6903 přináší 27" IPS panel s rozlišením 4K UHD, bohatou konektivitu v čele s rozhraním Thunderbolt 4 a řadu funkcí a vlastností zaměření na zvýšení produktivity a ergonomie kancelářských uživatelů.

Monitor Philips 27B2U6903 staví na 27" IPS LED panelu s rozlišením 4K UHD (3 840 × 2 160). Díky jemnému zobrazení a širokému barevnému gamutu je novinka univerzálním řešením i pro náročnější kancelářské činnosti.

Výhodou monitoru je také jeho bohatá konektivita. Moderní rozhraní Thunderbolt 4 zvládá kromě přenosu obrazu a zvuku také propojení vícera monitorů („řetězení“) a napájení připojených zařízení výkonem až 100 W, což je vhodné např. pro dobíjení notebooků.

Technologie Smart KVM pak uživatelům umožňuje pomocí jedné sady klávesnice a myši ovládat různá připojená zařízení (typicky například notebook a stolní počítač) a rychle mezi nimi přepínat.

Ve výbavě dále nechybí např. ani ethernetové připojení přes RJ45.

Důraz na efektivitu a ergonomii

Dalším technologickým vylepšením v nabídce funkcí modelu Philips 27B2U6903 je PowerSensor 2, který v porovnání s předchozí variantou tohoto řešení dále zlepšuje možnosti úspory energie tím, že automaticky přepíná monitor i připojený počítač do režimu spánku, když se uživatel vzdálí od obrazovky, a probouzí obě zařízení, jakmile je uživatel opět detekován. Uzamčením připojeného počítače v režimu spánku přináší nový snímač také lepší zabezpečení počítače v době nepřítomnosti uživatele.

Ergonomii práce zvyšuje výškově nastavitelný stojan monitoru, který umožňuje obrazovku naklánět, otáčet do stran a otáčet kolem osy (funkce pivot).

Ceny a dostupnost

Monitor je již k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 13 796 Kč (549 eur).

Profilová karta firmy

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Monitory a Public Signage Philips patří ke světové špičce. Kombinují v sobě prvotřídní technologie a chytré inovace, díky nimž poskytují vysoce kvalitní obraz a maximální pohodlí pro uživatele. Celé portfolio monitorů a Public Signage Philips, které zahrnuje několik produktových řad určených do různých prostředí, klade vysoký důraz na úsporu energie a bere ohledy na životní prostředí. Značka Philips patří do koncernu TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů.

Zobrazit detail firmy

Podobné články

Hasan Koçyiğit, viceprezident pro obchod a marketing ve společnosti ViewSonic

Hasan Koçyiğit (ViewSonic): Stavíme na vztazích s partnery i zákazníky

13. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing a ViewSonic)
Hasan Koçyiğit, viceprezident pro obchod a marketing ve společnosti ViewSonic, se s námi v rozhovoru podělil o nejnovější informace související s děním v této firmě zaměřené na zobrazovací technologie. Kromě produktových novinek se můžete seznámit také s aktuální kondicí společnosti nebo o plánu stát se dodavatelem komplexních řešení a ekosystémů. Čtěte více

David Kordík (Samsung): Nabízíme vyspělé technologie a maximální podporu partnerů

7. 6. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: DCD Publishing)
David Kordík, head of display division ve společnosti Samsung, nám prozradil, jaké novinky si společnost připravila v oblasti monitorů a digital signage. Řeč byla také o partnerském programu STEP a plánované Display Roadshow, kterou byste si neměli nechat ujít. Čtěte více

BenQ: monitory MA270U a MA320U

28. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: BenQ)
Společnost BenQ uvedla na trh novou řadu monitorů MA, která je navržena speciálně pro počítače se systémem MacOS. Nová produktová řada nezapůsobí pouze svým elegantním designem, ale také 4K rozlišením, konzistentním podáním barev nebo bezproblémovou integrací se zařízeními Mac. Čtěte více

Značky Porsche Design a AOC představily monitor inspirovaný vozem Porsche 911

25. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AOC)
Nový herní 34" zakřivený herní monitor s technologií QD-OLED kombinuje design značky Porsche a znalosti a zkušenosti společnosti AGON by AOC v oblasti zobrazovacích technologií. Ultraširoký PD34 se zakřivením 1 800R je navržen tak, aby splňoval náročné standardy profesionálních uživatelů i nadšených hráčů. Čtěte více