Stefan Sommer jmenován viceprezidentem pro Evropu ve společnostech AOC a MMD

26. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: MMD Monitors & Displays)
Výrobci monitorů AOC a MMD oznámili významnou změnu v nejvyšším vedení svých evropských operací. Thomase Schadeho ve funkci viceprezidenta pro Evropu nahradil Stefan Sommer.
Thomas Schade (vlevo) a Stefan Sommer (vpravo)

Thomas Schade, který od roku 2009 zastával funkci viceprezidenta pro Evropu ve společnostech MMD a AOC, odchází ze své funkce. Schade měl zásadní podíl na zavedení a rozšíření přítomnosti značek AOC i Philips v Evropě. Pod jeho vedením dosáhly společnosti významného růstu na trhu a vedoucího postavení značek v Evropě.

Od 1. září 2024 vystřídal Thomase Schadeho na pozici viceprezidenta pro Evropu Stefan Sommer, který dlouhodobě působil jako ředitel marketingu a obchodního managementu EU ve společnosti TPV. Převzal tak vedení obchodní jednotky v Evropě pro obě značky.

Thomas Schade bude v organizaci působit i během přechodného období do konce roku, aby společně se Stefanem Sommerem koordinoval předávání odpovědností.

Stefan Sommer, který působí ve společnosti AOC od roku 2006 a do MMD nastoupil v roce 2011, přináší do své nové funkce rozsáhlé zkušenosti a prokazatelné výsledky v oblasti monitorů.

Tato personální změna odráží závazek společností AOC a MMD zajistit kontinuitu jejich strategické vize pro evropský trh.

Štítky: 

Profilová karta firmy

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Philips, MMD - Monitors&Displays Czech Republic s.r.o.

Monitory a Public Signage Philips patří ke světové špičce. Kombinují v sobě prvotřídní technologie a chytré inovace, díky nimž poskytují vysoce kvalitní obraz a maximální pohodlí pro uživatele. Celé portfolio monitorů a Public Signage Philips, které zahrnuje několik produktových řad určených do různých prostředí, klade vysoký důraz na úsporu energie a bere ohledy na životní prostředí. Značka Philips patří do koncernu TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů.

Zobrazit detail firmy