Na pozici servisního ředitele NTT DATA nastoupil Josef Šikýř

23. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: NTT DATA)
Josef Šikýř je od září servisním ředitelem ve společnosti NTT Czech Republic, která je součástí skupiny NTT DATA. Pozici senior director: services převzal po Martinu Švamberovi, který odchází do penze.

Josef Šikýř měl během své kariéry příležitost podílet se na výstavbě a provozu mobilních i optických sítí, zabýval se IT a síťovou architekturou a transformací, technologickou bezpečností, uváděním nových produktů na trh a nasazování několika M&A projektů. Absolvent oboru telekomunikací na FEL ČVUT pracoval ve společnostech Alcatel-Lucent, T-Mobile či CETIN na technických, obchodních a manažerských pozicích.

„Práce v NTT DATA představuje možnost stát u zrodu nejnovějších trendů a čerpat zkušenosti od nejlepších expertů po celém světě. Těším se na spolupráci s klienty i novým týmem a na výzvy, které nás čekají,“ prohlásil Josef Šikýř, nový senior director: services NTT DATA v České republice.

Josef Šikýř je sportovní nadšenec, kterého baví celá řada disciplín, a s tím souvisejících výzev. Rád cestuje, chodí po horách a přečte si dobrou knihu.

Štítky: