Společnost Hanwha Vision uvedla na trh kompaktní rekordér s AI a pevným diskem

16. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Hanwha Techwin)
Kompaktní čtyřkanálový rekordér XRN-426S-1T s vestavěným 1TB SSD podporuje rozlišení až 4K a také vyhledávání pomocí AI, pokud je integrován s kamerami Hanwha Vision AI. Díky SSD novinka představuje tiché a spolehlivé řešení pro záznam videa.

Kompaktní rozměry rekordéru pouhých 20 × 14 cm znamenají, že je velmi flexibilní a všestranně použitelný. Model XRN-426S-1T se hodí zejména do stísněnějších prostor, kde je kompaktní záznamník výhodou, například na chodbách, ve vstupních halách, u informačních přepážek, v obytných prostorách a v menších prodejnách. Rekordér je až o 50 % menší než srovnatelné čtyřkanálové modely a nabízí konkurenční funkce, jako je vyhledávání s umělou inteligencí, přehrávání a export videa.

Tichý a diskrétní

Diskrétní rekordér je tichý díky své chytré konstrukci, což znamená, že k cirkulaci vzduchu pro chlazení jednotky není potřeba ventilátor. Kromě toho je rekordér doplněn širokou škálou možností instalace, včetně dodávaného držáku Vesa pro montáž na zadní stranu monitoru. Pro zajištění maximální flexibility je dodáván samostatný držák pro instalaci na stůl nebo na stěnu.

Vyhledávání umělé inteligence pro zvýšení efektivity

Vyhledávání v metadatech s umělou inteligencí usnadňuje operátorům vyhledávání a prohlížení záznamů událostí - pro správu událostí v jejich průběhu a pro vyšetřování po událostech. Operátoři mohou například zkontrolovat, kdy vozidlo vjelo nebo vyjelo z parkoviště nebo kdy na místo přijel personál mimo pracovní dobu, například pracovníci údržby nebo úklidu. Záznamové zařízení podporuje inteligentní videoanalýzu, jako je virtuální křížení linek nebo detekce potulování. Když dojde k těmto a dalším událostem, může záznamník spustit akci na základě předem definovaných pravidel, například odeslat e-mail nebo mobilní push oznámení a upozornit tak obsluhu.

Záznamy lze prohlížet pomocí aplikace Wisenet Mobile nebo Wisenet Viewer, což operátorům poskytuje flexibilitu v přístupu k videozáznamům a jejich správě. Intuitivní a přizpůsobitelný displej umožňuje manažerům jednoduše přiblížit detaily, zatímco dewarping rybím okem poskytuje jasný obraz bez zkreslení.

Více informací o rekordéru XRN-426S-1T SSD najdete zde.

Podobné články

TP-Link vstupuje do segmentu zabezpečení a ostrahy s kamerovým systémem VIGI

29. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: TP-Link)
Společnost TP-Link přichází na trh s komplexním metalickým dohledovým řešením vhodným zejména do firemního segmentu. Nabídka zahrnuje síťové kamery, síťové videorekordéry, switche, VMS a platformy pro správu. Na českém trhu budou produkty této značky dostupné u distributorů PCV Computers a ASM, se kterými TP-Link už několik let úspěšně spolupracuje. Čtěte více

Hanwha Techwin: síťové videorekordéry Wisenet WAVE

8. 10. 2020. (redaktor: František Doupal, zdroj: Hanwha Techwin)
Nové síťové videorekordéry Wisenet WAVE PoE od Hanwha Techwin umožňují uživatelům za dostupnou cenu využívat všech výhod oblíbeného softwaru pro správu videa (VMS) Wisenet WAVE bez nutnosti instalace serveru. Čtěte více

Synology: síťový videorekordér NVR216

21. 2. 2016. (redaktor: František Doupal, zdroj: Synoloyg)
Synology uvedlo na trh síťový videorekordér NVR216 s rozšiřitelným úložištěm pro dohledové nahrávky. Zařízení nabízí výstup HDMI s rozlišením 1 080p a podporu čtyř nebo devíti IP kamer. Přístroj je vhodný pro kanceláře a retail sektor s nedostatkem prostoru a požadavkem na jednoduchý přístup k nahrávkám i správě kamer. Čtěte více