Vychází prázdninové dvojčíslo Reseller Magazinu

4. 7. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Léto je tady a s ním i prázdninové dvojčíslo Reseller Magazinu, ve kterém vám opět přinášíme celou řadu témat. Kromě ohlédnutí za novinkami z veletrhu Computex se můžete začíst do čtyř rozhovorů, představení nových systémů pro zařízení od Applu, zamyšlením nad otázkou, kdy se hodí nasadit projektor a kdy televizor, nebo třeba recenze notebooku ASUS ExpertBook B5.

V letním vydání Reseller Magazinu přinášíme hned čtyři rozhovory. Za distributory jsme vyzpovídali Martina Lance, nového generálního manažera ASBISu, za výrobce pak Igora Cejkovského ze Synology, Josefa Švejdu z ViewSonicu a Martina Moravce z Lenova.

Na dalších stránkách časopisu se s námi můžete poohlédnout za novinkami, které byly představeny na červnových konferencích. Primárně šlo o veletrh Computex, jednu z nejvýznamnějších akcí v oboru vůbec, prostor jsme však našli také pro informace o nových operačních systémem Applu a také o jeho AI platformě Apple Intelligence.

V jednom z textů se pak detailněji zamýšlíme nad otázkou, jaké zařízení doporučit zákazníkům pro účely domácího kina nebo kancelářské prezentace: televizi, nebo projektor? Ve článku najdete rady, jak k tomuto dilematu přistupovat a jak zákazníkům poskytnout informovaná doporučení.

V uplynulých týdnech jsme měli také možnost vyzkoušet si nový přenosný počítač ASUS ExpertBook B5 a v tomto vydání si můžete nastudovat výhody (a případné nevýhody) této zajímavé novinky určené primárně pro firemní klientelu.

V závěrečné třetině nejnovějšího vydání Reseller Magazinu dostal prostor marketing (tentokrát se můžete těšit hned na trojici atraktivních a zároveň velmi aktuálních témat) a souhrn těch nejzajímavějších resellerských setkání výrobců a distributorů.

Přejem vám příjemné čtení! 

Podobné články

Vychází říjnový Reseller Magazine

3. 10. 2024. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: dcd)
Tématem říjnového Reseller Magazinu je virtuální a rozšířená realita, ale ohlédli jsme se například také za veletrhem IFA nebo novinkami od Applu, Intelu i Microsoftu. Zblízka jsme se podívali také na blížící se konec podpory Windows 10, momentálně nejrozšířenějšího operačního systému, a mnoho dalších aktuálních témat. Čtěte více

Vyšel zářijový Reseller Magazine. Na co se můžete těšit?

5. 9. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Letní prázdniny jsou definitivně za námi a rok 2024 se nezadržitelně překlápí do svého finiše. Podzimní sezóna tak nabírá na obrázkách a také my se vám budeme snažit pomoci, abyste jí prošli se ctí. Znovu tak můžete počítat s celou řadou informací včetně tří rozhovorů nebo bližšího pohledu na dění v segmentech digital signage, byznysových notebooků nebo umělé inteligence. Čtěte více

Vyšel červnový Reseller Magazine

7. 6. 2024. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: DCD Publishing)
Mezi stěžejní témata červnového vydání Reseller Magazinu patří esporty a projektory. Těšit se ale můžete i na trojici rozhovorů, představení novinek od Applu a AMD, dva články věnované marketingu a hned celou řadu reportáží z akcí výrobců a distributorů. Čtěte více

Vyšel květnový Reseller Magazine

3. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
V květnovém vydání Reseller Magazinu vám opět nabízíme celou řadu citlivě namíchaných témat. Blíže jsme se podívali např. na velkoformátový tisk, novinky u distributorů, nové počítače s nativní podporou umělé inteligence nebo třeba na architekturu Nvidia Blackwell. Nejnovější informace ze světa sítí pak načerpáte v rozhovoru s Alešem Šafářem z TP-Linku. Čtěte více