Spojení sil: Společnost Sharp/NEC přináší vizuální zobrazovací řešení a profesionální služby

11. 4. 2022. (redaktor: František Doupal)
Od dubna společnost Sharp NEC Display Solutions Europe zastřešuje kompletní řadu vizuálních displejů se značkou Sharp i NEC. Nová společnost poskytne zákazníkům a partnerům významnou přidanou hodnotu a obchodní výhodu díky přístupu k rozšířenému portfoliu a rozšířené nabídce profesionálních služeb.

Obě značky tak spojují své rozsáhlé odborné znalosti v oboru, čímž upevňují svoji pozici na trhu. Inovativní produkty společnosti Sharp nezahrnují pouze profesionální a komerční displeje, nabízejí rovněž vývoj pokročilých technologií v oblasti interaktivity a displejů v rozlišení 8K. Široká nabídka vizuálních technologií a řešení digital signage společnosti NEC pro nejrůznější odvětví je uznávána zákazníky po celém světě.

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe, vedená prezidentem a generálním ředitelem Berndem Eberhardtem, bude sledovat strategickou cestu k budoucnosti vizuálních řešení se zaměřením na spokojenost zákazníků, kterou umožňují kvalitní produkty, vynikající vedení prodeje a silný závazek k budování vztahů.

„Spojením silných stránek společností Sharp a NEC poskytujeme nejširší nabídku vizuálních řešení napříč různými technologiemi, která jsou navržena s ohledem na spolehlivost a dlouhou životnost. Sharp NEC Display Solutions Europe se snaží zlepšit kreativitu a produktivitu uživatelů pomocí produktů, které pomáhají našim zákazníkům řešit jejich obchodní výzvy, přičemž každý produkt je podporován naší světoznámou péčí a integritou. Prozatím budou společnosti Sharp/NEC nabízet dvě řady displejů, které se budou průběžně sbližovat,“ řekl Bernd Eberhardt, prezident a generální ředitel.

„Společnost se sice změnila, ale naše poslání, které je hluboce zakořeněné v našem podnikání, zůstává stejné. Oba týmy sdílejí dlouholeté zkušenosti a hluboké znalosti trhu. Náš závazek k udržitelnosti a kvalitě, jak z hlediska našich výrobků, tak i prvotřídních služeb a podpory našich týmů se k sobě dokonale hodí,“ uzavřel Bernd Eberhardt.

Veřejný debut společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe se uskuteční v květnu na veletrhu ISE 2022 v Barceloně.