MSI: základní deska Z77A-GD80

29. 5. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: MSI)
Základní deska Z77A-GD80 je vybavena technologií Intel Thunderbolt. O spolehlivost a stabilitu se starají komponenty třídy MSI Military Class III. S pomocí technologie MSI OC Genie II lze zvýšit celkový výkon procesoru, pamětí, disku a grafické karty.
MSI Z77A-GD80

Technologie pro úsporu energie, jako např. aktivní vypínání napájecích fází (APS) a DrMOS II řídící čipy napájení desce MSI Z77A-GD80 zaručují ideální procesorový výkon a současně optimální spotřebu.

Rozhraní Thunderbolt: nejrychlejší dostupné připojení

Společnost MSI vybavila základní desku Z77A-GD80 přelomovou technologií Thunderbolt, která s rychlostí až 10 Gb/s představuje nejrychlejší možnost přenosu dat na PC. Rozhraní Thunderbolt integruje dvě komunikační rozhraní v jediném kabelu: PCI Express pro přenos dat a DisplayPort pro přenos obrazu. MSI umístila čip obsluhující rozhraní Thunderbolt přímo na základní desku a zajistila tak zcela bezproblémové řešení, které nevyžaduje žádné přídavné karty, kabely ani nastavení. Externí řadiče navíc zbytečně zabírají část přenosového pásma a zpomalují tak ostatní zařízení.

Nejrychlejší přenosy dat

Přenosy dat při zálohování, sdílení a editaci souborů jsou nejrychlejší přes rozhraní Thunderbolt, které významně šetří čas pro dokončení potřebných úkolů. S přenosovou rychlostí až 10 Gb/s dokážete na základní desce MSI Z77A-GD80 přes rozhraní Thunderbolt zkopírovat celovečerní HD video za méně než 30 vteřin. Zálohu audio souboru o délce nepřetržitého záznamu 1 rok zvládnete přibližně za 10 minut.

Žádné zauzlované kabely

Díky Thunderbolt rozhraní lze snadno a velmi rychle přenášet data i obraz obousměrně po jediném kabelu. Navíc už nemusíte zapojovat jednotlivá zařízení samostatně přímo k počítači. Díky možnosti zapojení více zařízení v řadě za sebou se můžete zbavit změti kabelů a přitom zachovat neuvěřitelnou propustnost dat.

Military Class III komponenty

TZákladní deska MSI Z77A-GD80, stejně jako všechny desky MSI řady Z77, je vybavena komponentami třídy Military Class III. Ta zahrnuje DrMOS řídící MOSFETy II. generace s implementovanou dvojí tepelnou ochranou, které při své nejvyšší účinnosti a výkonu zaručují naprostou spolehlivost. Polymerové Hi-C kondenzátory s tantalovým jádrem vynikají extrémní účinností a to i při svých miniaturních rozměrech. V okolí patice procesoru tak budete mít při extrémním přetaktování nebo nasazování rozměrného chladiče vždy komfortní dostatek místa. Celokovové SFC cívky nabízí vyšší účinnost a zatížitelnost, kondenzátory s pevným dielektrikem jsou pak zárukou dlouhé životnosti.

Hladké přetaktování díky MSI OC Genie II

Technologie MSI OC Genie II je nejjednodušší způsob přetaktování celého systému, ke kterému vám stačí pouhé jedno stisknutí tlačítka. Nová funkce My OC Genie navíc umožňuje uživateli nastavit si chování OC Genie II prostřednictvím intuitivního rozhraní ClickBIOS II.

Štítky: 

Podobné články

MSI Radeon HD 7990

MSI: grafická karta Radeon HD 7990

25. 4. 2013. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: MSI)
MSI představilo grafiku Radeon HD 7990. Kromě osazení dvěma grafickými 28nm čipy řady 7900 na architektuře GCN je karta vybavena i 6 GB rychlých pamětí. Výbava karty je zárukou toho, že za každých podmínek splní potřeby všech extrémních hráčů a náročných uživatelů. Čtěte více
All-in-one MSI AG2712

MSI: all-in-one AG2712

19. 4. 2013. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: MSI)
MSI ve své nové sérii herních produktů uvedlo na trh 27“ all-in-one počítač AG2712 vybavený mobilním čtyřjádrovým procesorem Intel Core i7 a grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 670MX s až 3 GB GDDR5 paměti. Čtěte více
Grafická karta MSI AMD HD7790

MSI: grafická karta AMD HD7790

2. 4. 2013. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: MSI)
MSI uvedlo na trh grafickou kartu HD 7990 založenou na architektuře AMD GCN s podporou standardu PCI Express 3. generace. Grafika umožňuje měnit frekvence GPU a pamětí a pro vyladění k optimálnímu výkonu lze použít nástroj pro přetaktování MSI Afterburner. Čtěte více
MSI All-in-One AE2212

MSI: All-In-One Wind Top AE2212 a AE2212G

26. 3. 2013. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: MSI)
MSI představilo 21,5'' All-In-One počítače Wind Top AE2212 a AE2212G. Displej s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 s LED podsvícením a (doplňkovou) podporou desetibodového dotykového ovládání v elegantním bezrámovém provedení se hodí do každého obýváku. Čtěte více