Lenovo: All-in-One ThinkCentre M92p, M92z a M72e

28. 5. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Lenovo)
ThinkCentre M92p „tiny“ je široký jako golfový míček (34,5 mm) a jako první s těmito rozměry nabízí technologii Intel vPro. Spolu s novým prostorově úsporným desktopem ThinkCentre M72e představuje inovace v oblasti kompaktních desktopů.
ThinkCentre M92p tiny

ThinkCentre je vybaven desktopovým správcem napájení pro optimální energetickou účinnost a vyšší spolehlivost a funkcemi pro správu. Jde o ideální desktop pro uživatele, kteří potřebují špičkový výpočetní výkon v malém balení. Lenovo také představilo ThinkCentre M92z All-in-One (AIO).

„Desktopy ThinkCentre se vyvíjejí, aby odpovídaly potřebám dnešních profesionálních uživatelů. Nabízí vynikající výkon v inovativním, prostorově a energeticky efektivním provedení,“ řekl Jaroslav Rakušan ze společnosti Lenovo. „Navrhli jsme jej tak, aby podniky mohly využívat vynikající výkon a snadnou správu bez ohledu na velikost jejich pracovní plochy.“

Z ThinkCentre se stává drobeček

ThinkCentre je prvním stolním počítačem této velikosti využívající technologii Intel vPro, který lze pohodlně umístit na pracovní stůl, zavěsit na stěnu nebo namontovat pod stůl. S výběrem až 3. generace Intel Core i5 procesorů se vejde do dnešního zmenšujícího se kancelářského prostoru, aniž by cokoli ztratil ze svého výkonu. ThinkCentre M92p podporuje až čtyři monitory v režimu mozaika nebo tři nezávislé monitory bez potřeby grafické karty. Lenovo rozšiřuje i nabídku příslušenství speciálně vytvořené pro toto miniaturní provedení.

Desktopy M92p a M72e nabízí možnosti výběru SSD nebo tradičních pevných disků, integrované grafiky, USB 3.0 a Wi-Fi. Díky Lenovo Enhanced Experience 3 pro Windows 7 (EE3) umožňují rychlejší spuštění systému, které je až o 40 procent rychlejší než u neoptimalizovaných počítačů. S rozšířenou ochranou dat čipem TPM a RAID 0.1 si mohou být uživatelé jisti, že jsou jejich informace chráněny. S aplikací PC cloud Manager pro technologii Intel vPro pak mohou správci IT řídit svoji PC flotilu vzdáleně pomocí webového rozhraní bez nutnosti použití konzole pro správu.

M92z AIO s Microsoft Lync je určený pro obchodní spolupráci. Nový 23palcový LED displej IPS poskytuje 178 stupňů široký pozorovací úhel a vestavěnou webovou kameru s vysokým rozlišením zajišťující efektivní VoIP komunikaci, funkce proti oslnění s multi-touch schopnostmi jsou k dispozici volitelně. ThinkCentre M92z se standardně dodává s vylepšením zvuku Dolby Advanced pro bohaté hudební zážitky. Díky vestavěné Wi-Fi technologii se uživatelé mohou snadno připojit k internetu, vylepšená konstrukce vyžadující použití méně nástrojů umožňuje rychlý a jednoduchý servis a upgrade.

All-in-One ThinkCentre M92z patří mezi nejvíce „zelené“ v odvětví, jeho plastové součásti jsou z více než 50 procent recyklovaného spotřebního materiálu a splňuje certifikace pro energetické účinnosti a ekologické aspekty, včetně EPEAT Gold, UL Environment Gold, Energy Star, TCO Edge, Greenguard, Cisco EnergyWise a zelené značky TÜV.

Desktopy ThinkCentre M92p/M72e i All-in-One počítač ThinkCentre M92z budou k dispozici na našem trhu od července 2012.

Štítky: 

Podobné články

Lenovo s Nutanixem a Red Hatem nabídnou alternativu k veřejnému cloudu

26. 12. 2015. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: Lenovo)
Lenovo uzavřelo globální partnerství se společností Nutanix a zároveň oznámilo širší spolupráci se společností Red Hat. Nová rodina konvergovaných řešení, která vznikne díky partnerství s Nutanix, pomůže zjednodušit správu datových center a umožní firmám snížit náklady na informační technologie. Tato řešení spojující servery, úložiště a virtualizační služby chtějí nabídnout alternativu k veřejnému cloudu. Čtěte více

Lenovo ThinkPad Akademie – jak prodávat notebooky ThinkPad – 24. díl

1. 4. 2015. (redaktor: František Doupal, zdroj: Lenovo)
Další díl našeho seriálu představí novou generaci 14“ firemních notebooků ThinkPad T450 a T450s. Čtěte více

Lenovo: Yoga Tablet

8. 11. 2013. (redaktor: František Doupal, zdroj: Lenovo)
Lenovo Yoga Tablet, který bude dostupný s displeji o velikosti 8" a 10", nabídne tři režimy, ve kterých je možné přístroj používat. Zařízení s operačním systémem Android 4.2 dále nabídne až 18hodinovou výdrž na baterii, čtyřjádrový procesor či 5Mpx fotoaparát. Čtěte více
Lenovo IdeaTab S6000

Lenovo: tablet IdeaTab S6000

21. 6. 2013. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Lenovo)
IdeaTab S6000, nový tablet s Androidem od společnosti Lenovo, je určen pro všechny, kdo hledají zábavného společníka na cesty. Nabízí tenký profil, velký a jasný displej a rozšířené možnosti připojení. Díky svému elegantnímu vzhledu zaujme i uživatele, kteří mají v oblibě stylová mobilní zařízení. Čtěte více