Epson: nátiskové tiskárny WT7900, SP-4900 a SP-3880

8. 2. 2012. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Epson)
Společnost Epson navázala spolupráci s předním poskytovatelem RIP řešení, společností EFI, a na trh uvedla tiskové řešení určené designérům, agenturám a reklamním oddělením, která zpracovávají své nátisky přímo ve firmách.
Epson Stylus WT7900 Design Edition

Řada Epson Design Editions zahrnuje tři nejdůležitější produkty ve své třídě – modely WT7900, SP-4900 a SP-3880. Společnost Epson tak poskytuje kompletní a jednorázové řešení pro všechny nátisky zpracovávané v domácích firmách.

Pro vytížená oddělení nebo agentury, které nemají dostatek času na provedení vlastního průzkumu, určení nejvhodnějších postupů a zakoupení každého prvku samostatně, představuje Design Editions rychlé řešení a nákladově efektivní investici. Jednoduše si zvolte tiskárnu Epson, která vyhovuje vašim potřebám a společnost Epson vám prostřednictvím jednoho ze svých obchodních partnerů poskytne celý hardwarový balíček, včetně instalace a softwaru RIP od společnosti EFI – oblíbeného vydání Express Edition – společně se sadou profilů médií Epson. V případě, že uživatelé potřebují funkce mimořádně přesné automatické kalibrace a měření barev, je možné tuto sestavu doplnit také o zařízení SpectroProofer.

Tiskárny:

Epson Stylus WT7900 Design Edition – první komplexní řešení v oboru nátiskových technologií zahrnuje produkční tiskárnu s možností použití bílého inkoustu a nabízí inovativní a unikátní složení inkoustů, jež lze použít k tisku na různé podkladové materiály, včetně metalických, v šířkách až 24 palců (53,35 cm).
Epson Stylus Pro 4900 Design Edition – toto řešení nabízí vysoce kvalitní nátisky
do šířky až 17 palců (43,2 cm) a je vhodné pro agentury a reklamní oddělení, jež zpracovávají tiskové výstupy ve vlastních firmách a přejí si dosáhnout nejvyšší, tj. 98% shody s barevnou paletou Pantone.
Epson Stylus Pro 3880 Design Edition – řešení vhodné pro malá designérská studia nebo externí pracovníky, kteří požadují kompaktní, cenově dostupnou tiskárnu pro zajištění svých potřeb v oblasti nátisků do šířky tisku až 17 palců (43,2 cm).