AVG 2012 celosvětově v Praze

8. 9. 2011. (redaktor: Richard Voigts, zdroj: AVG a DCD Publishing)
AVG, světový výrobce bezpečnostního softwaru, uspořádal v Praze za účasti několika desítek novinářů z celého světa představení nové verze – AVG Internet Security 2012.
JR Smith, generální ředitel AVG Technologies, představuje AVG Internet Security 2012

"Jednoduchost používání, hodnota a důvěra, to se rovná pokoji v mysli,“ prohlásil JR Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Chráníme digitální život lidí, poskytujeme pokoj v jejich mysli v propojeném online i offline světě.“

AVG Internet Security 2012 je vybaven novými bezpečnostními technologiemi, vyznačuje se zlepšením výkonu počítače a zrychleným stahováním obsahu. Vedle vícevrstvé ochrany, která využívá antivir založený na podpisech, detekci hrozeb založenou na heuristice a modulu monitorujícím chování, přichází AGV 2010 s novými funkcemi – AVG Accelerator optimalizuje soubory a videa ke stažení, abyse minimalizovala doba čekání při jejich stahování; AVG Advisor zase neustále sleduje počítač a uživateli aktivně doporučuje dostupná opatření a nastavení tak, aby se předešlo problémům.

„AVG má 98 milionů aktivních zákazníků, kteří nám neustále pomáhají vylepšovat naše produkty. Jejich zpětná vazba byla analyzována a využita při vývoji nových,“ prohlásil Yuval Ben-Itzhak, technický ředitel AVG.

AVG má vedle bezpečnostního produktu zadarmo ke stažení i několik placených a o další funkce obohacených verzí – AVG Internet Security 2012, AVG Anti-Virus 2012 a AVG PC Tuneup. Pro podnikové použití pak například AVG Internet Security Business Edition 2012 a AVG Anti-Virus Business Edition 2012. AVG si totiž zakládá na tom, že rozumí jak spotřebitelskému segmentu, tak segmentu menších až středně velkých firem (SMB): „Snadnost použití a instalace, jak to vyžaduje spotřebitelský segment, byly přeneseny i do SMB, které si nemohou dovolit IT specialistu,“ dodal JR Smith.

Produkty AVG jsou k dispozici pro OS Windows, Apple Mac OS, Apple iOS, Linux, Android.

Obrazová galerie: