Samsung HMX-H300: Video z dovolené na jedno nabití

31. 7. 2011. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Samsung)
Videokamera Samsung HMX-H300 to hravě zvládne. Tříhodinová výdrž baterie, HD rozlišení, optická stabilizace a 30tinásobný zoom – to je ideální partner pro natáčení videozáznamů na dovolené.
Ideální partner pro dovolenou

Zákazníci s sebou již nemusí nosit žádné nabíječky ani náhradní baterie. Je jedno, jestli se nachází v amazonské džungli, ve vysokých horách nebo na pustém ostrově – tato kamera zaručí tříhodinový videozáznam z cest v HD kvalitě. A kdyby i tři hodiny byly málo, pak stačí kameru jednoduše připojit k libovolnému portu USB a akumulátor přímo v kameře opět dobít.

Snadné ovládání a pořizování fotografií

S funkcí automatického režimu videokamery není nutné myslet na změnu prostředí, v němž se video natáčí. Tato funkce automaticky vybere nejvhodnější režim záznamu videí a dokonce i pořizování fotografií. Deset přednastavených scénických režimů zahrnuje široké spektrum různých situací při snímání, např. západ slunce, portréty a mnoho dalších.

Během natáčení lze udělat přestávku

Pokud je nutné během natáčení udělat přestávku, s funkcí Record Pause to je možné. Funkce pozastavení záznamu videokamery umožní záznam pozastavit a potom pokračovat tam, kde uživatel skončil, aniž by se vytvářel nový soubor.

Zážitky z dálky

S 30násobným optickým zoomem lze pořizovat detaily z velké vzdálenosti. Pozorování např. adrenalinových sportů i z velké vzdálenosti bude neskutečně živým zážitkem.

Konec roztřeseným videím

S kamerou HMX-H300 již není nutné obávat rozostřených záběrů – funkce OIS Duo automaticky vyrovnává i ty nejmenší otřesy.