Fujitsu má zabudovaný projektor v notebooku

9. 6. 2011. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Fujitsu)
Fujitsu jako první na světě představil nejnovější zařízení pro obchodní profesionály – projektor zabudovaný do modulární šachty notebooku. Vyjmutelný Fujitsu Bay projektor je připraven k použití během několika sekund.
Fujitsu Bay projektor v šachtě notebooku

Uživatel nepotřebujete žádný externí projektor nebo kabely k tomu, aby mohl sdílet snímky, tabulky nebo virální YouTube videa s kolegy nebo přáteli.

Nový projektor do notebooků funguje téměř na každém povrchu. Jas a úhelné zkreslení jsou nastavitelné přímo přes vestavěná tlačítka. Technologie laserového paprsku poskytuje vysoký kontrast a barevnou hloubku pro zajištění ostrého a jasného obrazu. Bay projektor je navíc tišší a odolnější než tradiční projektor.

„Nastavení je jednoduché – projektor je připraven k použití, jakmile je celá jeho jednotka o velikosti DVD mechaniky zacvaknuta do modulární šachty,“ řekl Jan Šplíchal, produktový manažer společnosti Fujitsu a dodal: „Fujitsu Bay projektor bude na českém trhu k dispozici od července, a to pro notebooky Fujitsu Lifebook P771 a Lifebook S761."

Projektor pro notebooky tak dále rozšiřuje využitelnost modulární šachty pro notebooky Lifebook. Pokud se projektor nepoužívá, je snadné jej vyjmout a nahradit ho například druhým modulárním akumulátorem nebo multifunkční jednotkou DVD.