Garmin nüvi 2360T Lifetime

7. 6. 2011. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Garmin)
Garmin nüvi 2360T Lifetime nabízí možnost otočení orientace displeje na výšku nebo na šířku. Ve městě je vhodná orientace mapy na šířku, umožňuje lepší přehled a v případě potřeby pomůže najít vhodnou objízdnou trasu.
Garmin nüvi 2360T Lifetime

Při jízdě na dálnici je naopak neocenitelná mapa zobrazená na výšku, která lépe informuje o dění před vozidlem.

Navigace Garmin nüvi 2360T Lifetime je vybavená napájeným stojánkem umožňujícím změnu orientace za jízdy pouhým pootočením displeje.

Garmin nüvi 2360T Lifetime patří mezi navigace s mapami kompletní Evropy a bezplatnou aktualizací této mapy po celou dobu fungování navigačního přístroje. Mapy Evropy jsou bezplatně k dispozici na internetu a jsou obvykle 4x ročně aktualizovány.

Bližší specifikace navigace Garmin nüvi 2360T Lifetime:

4,3“ otočný dotykový displej, předehrané navigační mapy pro 44 zemí Evropy, doživotní bezplatná aktualizace map Evropy, integrovaný přijímač dopravních informací, Bluetooth hands free, rozměry: 12,1x7,6x1,5 cm, hmotnost: 142g, rozlišení displeje: 480x272 pixelů, napájení LiIon akumulátor s výdrží až 2,5 hod, rozšiřitelná paměť pomocí microSD karet, podrobné plánování tras, asistent řazení do jízdních pruhů, fotorealistické náhledy na křižovatky, technologie TrafficTrends a MyTrends, automatické řazení průjezdních bodů, funkce ecoRoute, kompatibilita s ecoRoute HD, prohlížeč obrázků, zabezpečení PIN kódem, aktivní/napájený stojánek, automatické uložení pozice při opuštění vozu, připojení k PC pomocí micro USB konektoru, v ceně turistické mapy ČR pro použití navigace i mimo automobil.