FlexiBee: nyní i přes webový prohlížeč

25. 3. 2011. (redaktor: Ondřej Jánoška, zdroj: FlexiBee)
FlexiBee přináší revoluční změnu. Nyní lze k datům přistupovat nejen pomocí specializované aplikace a mobilního přístupu, ale i z webového prohlížeče.

K ekonomickému systému FlexiBee lze nyní přistupovat i přes webový prohlížeč. Celé řešení je postavené na aplikačním serveru FlexiBee a je jeho přímou součástí. Díky tomu se FlexiBee stává prvním ekonomickým systémem, který nabízí také webový přístup. Toto rozhraní je navíc přístupné i u bezplatné verze Start.

Vše lze používat jak v hostovaném řešení (SaaS), tak i klasickým zakoupením produktu na vlastní server. Webové rozhraní umožňuje snadný přístup k firemním datům a současně specializovaná aplikace umožňuje náročným uživatelům, mezi které patří i účetní, pracovat efektivně a rychle.

Webový přístup je součástí systému a využívá jeho aplikační server. Proto stejně jako otevřené programátorské rozhraní REST API je vždy aktualizováno s celým systémem a je jeho nedílnou součástí. Všechna logika systému je jednotná a jedná se pouze o alternativní uživatelské rozhraní. Proto respektuje přístupová práva jednotlivých uživatelů a také nastavení systému.

„Snažíme se naplnit naší vizi internetového ekonomického systému. A webový přístup je logickým krokem této snahy. Lze tak nyní využívat plnohodnotnou specializovanou aplikaci a zjednodušený webový přístup.“ řekl Petr Ferschmann, ředitel společnosti. „A také díky tomuto kroku se náš produkt stává technologickým leaderem, protože web je budoucnost.“