Samsung: chytré telefony s funkcí All Share

16. 3. 2011. (redaktor: Andrea Čiháková, zdroj: Samsung)
Společnost Samsung představila své chytré mobilní telefony s funkcí All Share. Ta zajišťuje bezdrátový přenos a sdílení informací z jednotlivých produktů Samsung v domácnosti.
Zdeněk Paškevič, Key Account Manager společnosti Samsung, představil chytré mobilní telefony s funkcí All Share

Zdeněk Paškevič, Key Account Manager společnosti Samsung k tomu řekl: „Jednoduše lze sdílet obrázky, videa, hudbu či textové a jiné soubory.“ V praxi to znamená, že zaktivujete All Share v telefonu, pak na televizi a potom už lze jen přetáhnout celý soubor dat do televize. Po odpojení se obsah sám opět vrátí do telefonu, pokud jej uživatel do televize sám neuloží. Vše je jednoduché, rychlé a bez nutnosti propojení dráty.

Samsung také předvedl smartphony z Galaxy family s operačním systémem Android. Tyto mobilní telefony jsou vybaveny konektivitou Wi-Fi a social hub, která umožňuje být připojen a v kontaktu s přáteli, například prostřednictvím e-mailů.

Samsung Galaxy Ace je jednoduchý a elegantní, má 3,5" displej HVGA a 800MHz procesor. Samsung Galaxy Gio se může pochlubit vylepšenými funkcemi pro připojení k sociálním sítím. Má 3,2" displej HVGA. Posledním uvedeným telefonem je Samsung Galaxy mini, který nabízí 3,14" QVGA displej, je vybaven 600MHz procesorem a nabízí hlasové vyhledávání Google, obsahuje prohlížeč dokumentů Quick Office.