OKsystem: Boris Daaj, Jiří Kunc a Jitka Sotonová

8. 3. 2011. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: OKsystem )
Společnost OKsystem rozšířila svůj tým o tři obchodníky. Boris Daaj bude mít na starosti produkty a služby z oblasti business intelligence. Jiří Kunc se bude věnovat především zákazníkům ze státní správy a samosprávy a Jitka Sotonová bude mít na starosti prodej školení IT profesionálů a uživatelů firemním zákazníkům.
Boris Daaj (vlevo nahoře), Jiří Kunc a Jitka Sotonová

Boris Daaj dříve zastával funkci Sales Manager ve společnostech Livingston Electronic Services a Adastra. Vystudoval VŠB-TU Ostrava, EKF, obor Marketing a obchod. Mezi jeho mimopracovní záliby patří tvrdší hudba, šipky, tenis, fotbal a PC hry.

Jiří Kunc v minulosti působil ve společnosti Marbes Consulting na pozici obchodního konzultanta, a ve společnosti PVT (nyní Asseco), kde se zabýval obchodem v oblasti státní správy a samosprávy. Částečně se v obou společnostech podílel i na vedení projektů. K jeho zálibám patří sport, příroda a rodina.

Školicí středisko společnosti OKsystem získalo do svých řad také dalšího obchodníka, Jitku Sotonovou. Dříve pracovala jako lektorka a obchodnice ve společnosti Computer Help. K jejím zálibám patří všechny druhy sportů, zejména běžky, kolo a plavání.