Zyxel Education Center – vzdělávací koncept Zyxel

8. 2. 2011. (redaktor: Ondřej Jánoška, zdroj: Zyxel)
Zyxel vždy deklaroval vysokou úroveň technických kompetencí reprezentovaných zejména nadstandardní technickou a servisní podporou a konceptem technického vzdělávání svých partnerů. Důkazem toho je i neustálé vylepšování technických školení.

Technická školení konceptu Zyxel Academy doznala nyní dalšího vylepšení, a protože změny jsou to opravdu velké – mění se celý koncept školení včetně obsahu, je nasnadě i změna názvu na Zyxel Education Center. Ten ještě více zdůrazňuje a lépe vystihuje záměr na erudaci a získávání technických kompetencí patnerů Zyxelu. Celý koncept je navíc sjednocen napříč celou Evropou – úroveň znalostí a certifikace zde získané tak mají stejnou váhu i platnost i za hranicemi České republiky. Certifikační globální autoritou zůstává ředitelství společnosti. 

Díky mnohaletým zkušenostem s různými formami školení a názorům účastníků přináší Zyxel Education Center několik novinek, které přispívají ke zdokonalení celého vzdělávacího konceptu, ale zejména rozšíření a prohloubení znalostí zúčastněných firem. Pro ověření, případně doplnění základních požadovaných znalostí je k dispozici elektronický online trénink, který není vyžadován pro přístup k reálným školením v učebnách, ale je jistým garantem sjednocení vědomostní úrovně studentů.

Asi největší změnou pro české partnery je rozšíření každého levelu školení z jednoho na dva dny, vycházející z četných připomínek účastníků. To v kombinaci s detailnější látkou stávajích témat, rozšířením o nová témata a přidáním více praktických cvičení, přináší intenzivnější erudaci a tím i přínos pro absoloventy školení.

Proškolené firmy také získají lepší prodejní podporu, budou uvedeni na webu Zyxelu jako preferovaní partneři a dostane se jim péče osobního Partner Account Managera. V této synergii, kdy na jedné straně je proškolený-technicky zdatný partner, schopný hladce implementovat technologie Zyxel a na straně druhé zázemí silného výrobce, jde o silnou, oboustranně prospěšnou spolupráci.

Obrazová galerie: