Storyflex se transformoval na Proact Czech Republic

3. 2. 2011. (redaktor: Ondřej Jánoška, zdroj: Proact)
Společnost Storyflex pokračuje ode 1. 2. 2011 ve své činnosti pod jménem Proact Czech Republic a současně se stává členem nadnárodní skupiny Proact IT Group, která má aktuálně své zastoupení ve dvanácti zemích EU a pokračuje v další expanzi.

Nedochází k žádným změnám v manažerském teamu a zaměstnancích. Všechny servisní smlouvy, právě realizované dodávky či záruky zůstávají nadále platné.

Společnost Storyflex se od svého založení v roce 2006 stala významným hráčem na trhu storage řešení a služeb. Integrace do skupiny Proact IT Group pod jménem Proact Czech Republic je jen dalším přirozeným krokem a vývojem společnosti. Proact rozšiřuje své portfolio storage technologií o nabídku služeb typu Managed Services (Storage as a Service, Backup as a Service, Server as a Service, Data Protection as a Services, Disaster Recovery as a Service a další). Součástí jsou i služby typu Finance Services.

Společně s dalšími členy skupiny Proact IT Group chceme využít synergického efektu a stát se významnou skupinou na mezinárodní úrovni a nabízet své řešení a služby globálním zákazníkům.