HP přináší technologie a vysokou variabilitu

27. 1. 2011. (redaktor: Andrea Čiháková, zdroj: HP)
Společnost HP představila produkty a služby, které firmám a státní správě umožňují začít využívat veškeré výhody cloud computingu a zajišťují vysokou úroveň bezpečnosti, výkonu a dostupnosti.

Chce- li být firma či instituce konkurenceschopná i v dalších letech, musí postupně přebudovat své IT zázemí tak, aby bylo s vysoce adaptivním. Takové společnosti jsou označovány jako Instant-On Enterprise. Důležitou a neustále rostoucí platformu, díky které jsou všichni a všechno propojeni, představuje pro firmy směřující k Instant-On stavu cloud computing.

Řešení HP Hybrid Delivery přinášejí služby cloud computingu na bezpečnostní a kvalitativní úrovni, která splňuje požadavky i těch náročnějších firem a současně se dokáže přizpůsobit vysokým individuálním požadavkům jednotlivých spollečností či státní správy na flexibilitu. „Z cloud computingu se stává hlavní technologický proud. HP má rozsáhlé zkušenosti v oblasti velkých podniků, dostatečně široké portfolio produktů a globální působnost v oblasti poskytování služeb. Právě tato hlediska dokážou rychle a spolehlivě provést naše klienty procesem transformace a přechodu na řešení z oblasti cloud computingu,“ řekl Jan Kameníček, generální ředitel HP Česká republika. 

Bezpečný cloud pro firmy

Řešení HP Enterprise Cloud Services-Compute přináší privátní cloud jako službu poskytovanou přímo datovými centry HP. Nabízí klientům rychle implementovatelný, bezpečný cloud computing se škálovatelnou IT kapacitou, přičemž pravidla pro provoz služeb, výkon, bezpečnost a ochranu dat si definují sami jednotliví zákazníci.

HP CloudSystem je integrovaný systém určený na budování, spravování a využívání služeb v privátním, veřejném či hybridním cloudovém prostředí. Spojuje sílu konvergované infrastruktury HP se softwarem HP Cloud Service Automation. Tato kombinace je schopna zajistit zákazníkům provoz aplikací a infrastruktury s vysokým stupněm zabezpečení.

HP pomáhá firmám při vývoji strategií a tvorbě adaptivních postupů nutných pro zahájení využívání cloud computingu i prostřednictvím workshopů. Semináře HP Cloud Discovery Workshops obsahují širokou škálu témat včetně zaměření na obchodní model, bezpečnost a identifikaci vhodných služeb pro cloud computing.

Více informací o nabídkách společnosti HP lze najít na internetových stránkách www.hp.com

Obrazová galerie: