Britská armáda zvolila e-mailové řešení IceWarp

12. 1. 2011. (redaktor: Ondřej Jánoška, zdroj: IceWarp)
Téměř dvě stě tisíc příslušníků britské armády používá od loňského roku e-mailové řešení IceWarp a výjimkou nejsou ani ozbrojené složky v Afghanistánu. IceWarp splňoval komplexně všechny požadavky na plánovanou implementaci e-mailového serveru.

IceWarp splňoval komplexně všechny nároky a požadavky UK Army na plánovanou implementaci e-mailového serveru a navržené řešení se cenově vešlo do striktně vymezeného rozpočtu.

„Jsem rád, že po půlročním procesu výběru a rozhodování o novém řešení je již všechno vyřešené a hotové. Zvažovali jsme jednotlivé možnosti, ale například jedna open source alternativa byla zamítnuta kvůli nedostatkům v zabezpečení a funkcionalitě, jiná nesplňovala naše požadavky nebo byla finančně nevýhodná. Jakmile jsme se rozhodli pro IceWarp, samotná migrace a implementace trvala jen jeden měsíc a dnes jsem spokojen, že všichni naši příslušníci v jednotlivých státech celého světa mohou nový produkt používat,“ upřesnil major Mark Castle-Smith, který celý projekt řídil.

Společnost IceWarp představila v loňském roce nový produkt IceWarp Mail Server 10 a kromě neustálého vývoje a aktualizace současné verze se věnuje i expanzi. O pozitivním vývoji společnosti svědčí nejen vzrůstající počet zaměstnanců, ale hlavně zisk významných klientů na českém a slovenském trhu. Právě v posledních měsících se rozrostl počet významných klientů i v Anglii.

„Byla to pro nás velká čest, že jsme mohli spolupracovat na projektu s tak prestižní a významnou institucí, jakou je britská armáda. Úspěšným zvládnutím tohoto projektu jsme potvrdili, že naše řešení může vyhovět těm nejvyšším požadavkům a obstát i v těch nejnáročnějších podmínkách. Věříme, že pokud může IceWarp dobře sloužit britským vojákům, může tak činit i v jakékoli jiné firmě, instituci nebo organizaci s vysokými nároky na funkcionalitu, dostupnost, spolehlivost a zabezpečení," dodal Jiří Vojkovský, CEO společnosti IceWarp.