Honeywell Voyager 1200g

11. 1. 2011. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: Honeywell )
Společnost Honeywell uvedla na trh lineární snímač Voyager 1200g, zařízení poskytující snímací výkon a bezkonkurenční schopnost čtení nekvalitních nebo poškozených čárových kódů.
Honeywell Voyager 1200g se stojánkem

Tento model nejprodávanějšího lineárního snímače na světě zkracuje dobu čtení, zvyšuje produktivitu a minimalizuje lidské chyby spojené s ručním zadáváním dat. S modelem Voyager 1200g budou moci maloobchody zvýšit průchodnost, což povede k vytvoření efektivnějšího prostředí maloobchodu s kratšími čekacími dobami a v konečném důsledku ke zvýšení spokojenosti zákazníků i zaměstnanců.

„Každý den se nasnímají miliardy čárových kódů a každý z nich obsahuje různé charakteristiky, což může ztížit čitelnost. Ve společnosti Honeywell jsme zjistili, že to je pro naše koncové uživatele skutečná bolavá pata,“ řekl Taylor Smith, ředitel product managementu pro oblast snímání v divizi Honeywell Scanning & Mobility. „Voyager 1200g exceluje při čtení libovolných typů lineárních čárových kódů, poškozených nebo jinak nekvalitních, a je potvrzením vedoucího postavení společnosti Honeywell v oboru snímání a našeho trvalého úsilí nabízet našim zákazníkům inovované produkty.“

Voyager 1200g byl vytvořen speciálně pro maloobchody a malé a střední firmy, protože nabízí bezkonkurenční úroveň čitelnosti, jejímž důsledkem jsou minimální nebo vůbec žádné prostoje a snížení nákladů na údržbu. Navíc model zjednodušuje instalaci tím, že umožňuje automatickou konfiguraci zařízení založenou na detekci typu kabelu rozhraní a také přítomnosti nebo absence stojanu.

„V dnešním uspěchaném a přetechnizovaném světě považují obchodníci i jejich zákazníci ruční zadávání ceníkových položek u pokladen za nepřijatelné,“ řekl Eric Knaapen, Sales & Marketing Director, PC-PoS Europe. „Zařízení předčilo naše očekávání, neboť přečte prakticky jakýkoli čárový kód navzdory míře jeho poškození. Stanovuje nový standard oboru AIDC a my jsme nadšeni, že bylo uvedeno na trh. Dokáže číst standardní symboliky 1D a GS1 DataBar a funguje buď jako uložený ve stojánku, nebo jako tradiční ruční snímač.“