Sunnysoft uvedl multifunkční držák pro Apple iPad

9. 12. 2010. (redaktor: Ondřej Jánoška, zdroj: Sunnysoft)
Držák významně usnadňuje užívání Apple iPadu doma nebo v kanceláři, ale jeho praktičnost ocení i uživatelé, kteří Apple iPad často přenášejí z jednoho místa na druhé. Multifunkční držák lze snadno nastavit do různých úhlů, aby uživatelé mohli snadno používat Apple iPad jak při práci v kanceláři, na cestách, tak i pro prohlížení obrázků nebo filmů v pohodlí domova.
Držák značky Brodit pro Apple iPad v akci

„Držák pro Apple iPad je navržen přesně podle potřeb uživatelů – je ergonomický a pohodlně padne do ruky, může stát na stole, drží na zdi v kuchyni i v autě na opěrce. Držák uvádíme s určitými výčitkami. Víme totiž z vlastní zkušenosti, že návyk na iPad ještě zvýší,“ říká Jiří Strouhal, ředitel divize obchod ve společnosti Sunnysoft.

Multifunkční držák je vyráběn z černého ABS plastu. Na stranách a na spodní části je opatřen jemnými protiskluznými plochami pro lepší usazení iPadu a větší stabilitu držáku na stole. Na zadní straně držáku je umístěna pohyblivá nožička, která umožňuje naklonit tablet od horizontální polohy až do vertikální.

Držák je rovněž vybaven úchytem pro pevné umístění iPadu na zeď nebo do auta – stačí jednoduše připevnit malou základnu, do které se celý držák zasune.

Obrazová galerie: