Autodesk nabízí slevu na licenci produktu AutoCAD LT

22. 11. 2010. (redaktor: Ondřej Jánoška, zdroj: Autodesk)
Společnost Autodesk opět v tomto roce přichází s výhodnou nabídkou svého produktu AutoCAD LT. Zákazník, který zakoupí licenci AutoCAD LT nejpozději do 15. ledna 2011, obdrží slevu tři sta eur.

Každý, kdo uvažuje o investici do tohoto produktu, má nyní možnost získat slevu tři sta eur jednoduše tím, že do třiceti dnů od nákupu, nejpozději však do 31. ledna 2011, vyplní dotazník na webové stránce společnosti Autodesk.

Pro zájemce o AutoCAD LT je na webových stránkách Autodesku k dispozici dokument AutoCAD LT 2011: Studie produktivity, ve kterém nalezne výsledky studie zkoumající produktivitu aplikace. Studii připravila poradenská firma David S. Cohn Consulting, která porovnávala produktivitu verzí AutoCAD LT 2011 a AutoCAD LT 2008 u typických návrhových procesů v nejrůznějších odvětvích. Z výsledků mimo jiné vyplývá, že uživatelé AutoCAD LT 2011 dokážou zvládnout své každodenní úkoly až o 44 procent rychleji.

Produkt AutoCAD LT je postavený na řešení AutoCAD, které je globálně považováno za jedno z nejspolehlivějších a nejkompatibilnějších řešení využívané miliony profesionálních pracovníků po celém světě. Funkcionality umožňují uživatelům dokumentovat své nápady, optimalizovat workflow a spolupracovat se zákazníky a kolegy prostřednictvím standardně používaného souborového formátu DWG.

AutoCAD LT 2011 dále zvyšuje produktivitu díky nástrojům a příkazům, které poskytují flexibilitu a kontrolu nad vzhledem výkresů. Tím umožňují také zvládnout každodenní úkoly mnohem účinněji. Produkt je kompatibilní s Windows 7 a také s Windows Vista a XP.

Obrazová galerie: