Azlan: Karel Šťastný

10. 9. 2010. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Společnost Tech Data oznámila další personální změnu v managementu společnosti. Do divize Azlan přichází na pozici Business Unit Manager Cisco dvaatřicetiletý Karel Šťastný.
Karel Šťastný, Business Unit Manager Cisco společnosti Azlan

Karel Šťastný bude ve své nové funkci zodpovídat zejména za přípravu a realizaci dlouhodobé strategie řešení postavené na platformě Cisco. 

„Podařilo se nám získat do našeho managementu člověka, který má kromě řady zkušeností velkou motivaci do práce, strategické myšlení a maximálně zodpovědný přístup ke každému detailu," představil nového manažera ředitel českého Azlanu Jaroslav Salva.

Karel Šťastný působil před příchodem do Azlanu ve společnostech Alef Nula a Alef Distribution, které se specializují na prodej prvků a řešení firmy Cisco. Byl také členem středního managementu, kde zodpovídal za vytváření obchodních strategií v SMB segmentu a pečoval o klíčové partnery.

„Chci využít svých zkušeností s distribucí řešení Cisco ve společnosti, která má zavedené jméno, kvalitní strategický plán a smělé vize. Mým osobním cílem je poskytovat zákazníkům více, než očekávají a běžně dostávají. Kromě kvalitního řešení zaslouží také prvotřídní servis," nastínil své nejbližší plány Karel Šťastný.

Azlan je divizí společnosti Tech Data Distribution. Poskytuje ucelenou nabídku síťových produktů, IT bezpečnosti, kabelážních systémů, storage a serverů.