Mio Moov S501

27. 5. 2010. (redaktor: Pavel Gregor, zdroj: )
Společnost Mio rozšířila produktovou řadu navigací S o nový model Moov S501, který se vyznačuje zejména velkým displejem s úhlopříčkou 4,7 palců, stylovým designem a dobrým poměrem ceny a výkonu.
Mio Moov S501 slibuje pohodlné cestování za dobrou cenu.

Mio Moov S501 představuje jednoduchou širokoúhlou navigaci, která uspokojí požadavky na pohodové cestování uživatelů všech věkových kategorií. Disponuje 4,7palcovou obrazovkou a snadno čitelným displejem.

Uvnitř v duchu Spirit Pod lehkou konstrukcí modelu Moov S501 se nachází navigační program Spirit s vyhledáváním na jednom řádku, kdy uživateli stačí napsat do jednoho řádku požadovanou adresu nebo klíčové slovo, stejně jako při vyhledávání na internetu, a navigace zobrazí výsledky v přehledném seznamu i na mapě. Funkce ExploreMode zase usnadňuje prohlížení map a zobrazení všech POI (bod zájmu) v okolí, uživatelé je tedy nemusí hledat pod zvláštními kategoriemi. Prostě stačí kliknout na jakékoli místo na mapě, kolem něj se objeví zvýrazněné body zájmu, a uživatel tak jednoduše na první pohled najde, co hledá. Bližší informace pak může podat integrovaný cestovní průvodce. A konečně zajímavé a praktické tlačítko pro uložení pozice, které zcela jistě ocení všichni náruživí cestovatelé.

Mapové podklady Nově uvedený model Moov S501 v sobě ukrývá aktuální mapové podklady zemí celé Evropy. Ke každé nové navigaci Mio navíc garantuje bezplatné aktualizace map po dobu jednoho roku od její aktivace a zároveň 30denní záruku nejnovějších map. Ke všem novým zařízením lze navíc získat pojištění proti krádeži nebo zničení na dobu jednoho roku.