Navigace Mio s televizním přijímačem

19. 5. 2010. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Společnost Mio Technology zprostředkuje všem sportovním fanouškům díky navigaci Moov V735 TV se zabudovaným digitálním TV tunerem spoustu zážitků a aktuálních informací ze sportovních mistrovství v hokeji i fotbalu.
Mio Moov V735 TV.

Společnost Mio Technology za poslední dobu zaznamenala zvýšený zájem o navigace s vestavěným DVBT přijímačem televizního signálu. Mezi aktuálně nejprodávanějšími modely podle analytické společnosti GfK je právě navigace V735, která se kromě TV tuneru může pochlubit také obřím 7“ displejem.

„Ti, co se pro zakoupení navigace Mio dosud rozhodli, ji využívají i k jiným účelům, než k čemu je prvotně určena, totiž k navigování. Naše prodejní čísla za uplynulé čtvrtletí tomuto trendu jasně naznačují,“ tvrdí Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer společnosti Mio. „Prostřednictvím TV navigace V735 si mohou všichni fanoušci aktuálně přiblížit stěžejní zápasy již probíhajícího MS v hokeji (aniž by cestovali do Německa) a také blížícího se MS ve fotbale v JAR, které je pro našince poněkud z ruky, ovšem s navigací Mio Moov TV zcela na dosah.“

GPS navigace Mio V735 TV má 7“ širokoúhlý displej, který je důležitý pro větší výlety a kromě toho je tento model dobrou volbou při hledání kombinace navigace a TV zábavy. Zabudovaný programový průvodce informuje o programech na všech dostupných kanálech až na týden dopředu, vše jednoduše díky intuitivnímu menu na dotykovém displeji. Snadné nastavení hlasitosti a jasu displeje zpříjemní sledování sportovních klání a umocní jeho požitek. Navigace Mio V735 TV je nejen perfektní průvodce na cesty po celé Evropě, jeho prostřednictvím se dostanete i dál, třeba na MS ve fotbale v JAR!