Epson a Top Image Systems (TIS) uzavřeli partnerství

5. 2. 2010. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Epson uzavřel novou smlouvu o kompatibilitě s řešením společnosti TIS: eFLOW Unified Content Platform. Jako reakce na poptávku a rostoucí důležitost správy dokumentů v podnicích tato kompatibilita zvýší publicitu společnosti Epson na trhu se skenery.

Společnost TIS, která působí ve více než 40 zemích, dodává špičkovou technologii a řešení sběru, interpretace a třídění jakýchkoliv příchozích informací. Její vlastní software eFLOW Unified Content Platform poskytuje zákazníkům efektivní, flexibilní a komplexní řešení v jedné platformě na sběr, klasifikaci, zpracování, ověřování a distribuci citlivých a důležitých údajů, které obsahují příchozí dokumenty.

Nová smlouva se týká firemního skeneru Epson GT-S80, který nabízí vynikající výkon v podnikovém provozu a přináší řadu funkcí zvyšujících rychlost, kvalitu, spolehlivost a úspornost. Tento skener má automatický podavač dokumentů s kapacitou 75 listů formátu A4, dosahuje rychlosti skenování až 40 stran za minutu a rychlosti konverze až 80 obrázků za minutu. Funkce, jako např. jednoprůchodové oboustranné skenování, ultrazvuková detekce podání dvou listů, oddělování dávek anebo automatické odstranění prázdných stránek, zvyšují výkon, šetří čas a zvyšují produktivitu práce.

Společnost TIS navrhla řadu modulů, jako např. eFLOW Invoice Reader pro uživatele softwaru Accounts Payable anebo eFLOW pro aplikaci Mailroom. Tyto moduly doplní v současnosti již zapracované funkce softwaru Epson, mezi které patří PDF s možností vyhledávání v textu, vypouštění barev RGB, automatické vyrovnávání zkosení, zabezpečení PDF anebo úpravy textu.

Společnost Epson nabízí balíček Solutions Partnership Programme, jehož prostřednictvím poskytuje podporu distributorům, nezávislým prodejcům řešení a distributorům s přidanou hodnotou, kteří mají zájem prodávat skenery Epson a pomáhá jim obchodně se rozvíjet. Mezi výhody tohoto programu patří marketingová sada, technická a vývojářská podpora, půjčky na vybavení, nabídka spoluúčasti a školící kurzy. Distributoři mohou také prostřednictvím webové stránky společnosti Epson propagovat své firemní řešení.