Nové strategické uskupení v AVG Technologies

3. 2. 2010. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Společnost AVG Technologies oznámila vznik nového uskupení s názvem Global Strategic Alliances (GSA); skupiny se zaměřením na firemní rozvoj, podporu licencování a vytváření strategických partnerství.

GSA bude uvádět bezpečnostní řešení společnosti AVG Technologies na nové trhy, kde by software měl uživatele a firmy chránit před malwarem, phishingem, hackery v sociálních sítích a dalšími online nástrahami.

Hlavním cílem GSA je zvyšování hodnoty a výnosů společnosti prostřednictvím rozšiřování a rozvoje základny strategických partnerů AVG a udělování vstupních licencí. GSA bude dále figurovat v záležitostech, spojených s obchodními fúzemi a akvizicemi. Zároveň se GSA zaměří i na budování strategických vazeb se společnostmi z oblasti technologií, sociálních médií, e-commerce a také firmami se specializací na online hry, ISP a OEM. Firma AVG Technologies nyní již navázala strategické dohody se společnostmi Microsoft, Yahoo! Inc., Cisco, Virgin Digital Help, Kaseya, WatchGuard a GFI Software.