Spolupráce RSA a Trend Micro: spolu proti online útokům

11. 11. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Bezpečnostní divize společnosti EMC využívá data o hrozbách generovaná v reálném čase v síti Trend Micro Smart Protection Network k dalšímu zlepšení služby RSA FraudAction Service cílené na zastavení online útoků.

RSA, bezpečnostní divize společnosti EMC, spojila síly se společností Trend Micro, aby mohla využívat její v reálném čase získávané informace o hrozbách a dále tak posílit pokročilé funkce, které pomáhají chránit organizace po celém světě proti současným i nově vznikajícím online hrozbám, jež mohou vést ke krádeži identity.

Služba RSA FraudAction, nepřetržitě provozovaná ve středisku RSA Anti-Fraud Command Center, je nyní těsně provázána s infrastrukturou Trend Micro Smart Protection Network a může tak získávat informace o závažných globálních hrozbách generované v reálném čase společností Trend Micro.

Síť Trend Micro Smart Protection Network je bezpečnostní infrastruktura nové generace pro prostředí cloud a klientským obsahem vytvořená k ochraně zákazníků před online hrozbami. Díky tomuto partnerství získává služba RSA FraudAction podrobnější informace o podvodech a podezřelém kódu, včetně virů, spywaru, spamu a dalším malwaru. Tyto schopnosti pomáhají službě RSA FraudAction hlouběji kvalifikovat, analyzovat, sledovat, blokovat a likvidovat online útoky a efektivněji tak chránit své zákazníky proti kybernetické kriminalitě.