Luxusní kabelky na notebook Siamond Settembre

3. 11. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Sekora consulting uvádí na český trh luxusní koženou kabelku na notebook Siamod Settembre. Je to elegantní luxusní kabelka moderního tvaru, vyrobená z kvalitní lakované kůže s dlaždicovým reliéfem, určená k nošení v ruce nebo přes rameno.
Kabelka na notebook Siamod Settembre.

Vnitřní prostor kabelky Siamod Settembre je rozdělen na dva oddíly, z nichž zadní je polstrován speciální hmotou, která pohlcuje rázy, a je primárně určen pro bezpečný transport notebooku (s velikostí úhlopříčky až 15,4“). Druhý oddíl je určen pro uložení dokumentů a od zadního je oddělen přepážkou, která obsahuje množství kapsiček pro přehledné uložení běžných drobností (vizitky, tužky apod.). Na přední stěně kabelky je samostatná kapsa se zavíráním na stříbrnou přezku, ve které je připraveno místo na uložení mobilního telefonu a případně i PDA. Kabelka je na zadní stěně vybavena systémem SmartZipper, který umožňuje její jednoduchou, rychlou a pohodlnou montáž na zavazadlový vozík. Kabelka je dodávána s koženým ramenním páskem. Tmavá barva kabelky je oživena stříbrnými detaily a šitím bílou nití. Stejně jako ostatní modely značky Siamod je i kabelka Settembre vyrobena z pravé kůže a její řemeslné zpracování je perfektní.

Kabelka Siamod Settembre má rozměry 38×32×5 cm a její hmotnost je 1,5 kg. Je k dispozici v černé nebo tmavočervené lesklé barvě a její cena je 5 000 Kč bez DPH (5 950 Kč s DPH).