Úsporné síťové úložiště od Iomega

16. 10. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Iomega ohlásila novou generaci úspěšných stolních dvojdiskových zařízení NAS a uvedla na trh nový model Iomega StorCenter ix2-200.
Iomega Compact StorCenter ix2-200.

Všestranný a cenově dostupný systém StorCenter ix2–200 vychází ze špičkových podnikových technologií úložišť EMC a kombinuje funkce pro správu dat známé z velkých firemních řešení s pokročilým multimediálním serverem a dalšími vlastnostmi, které požadují koncoví spotřebitelé. Díky tomu je ideálním zařízením NAS pro malé firmy i domácí uživatele.

Systém je nabízen v kapacitách 1 TB, 2 TB nebo 4 TB. Nový ix2–200 lze velmi snadno nainstalovat ve čtyřech krocích, takže je připraven k provozu za pouhých několik minut, a to jak ve firemním prostředí, tak v digitální domácnosti.

Ceny systému začínají již na 270 USD. Zařízení ix2–200 poskytuje intuitivní rozhraní umožňující robustní správu a ochranu dat, kterou ocení firemní uživatelé, i nejnovější funkce pro práci s multimédii a vzdálený přístup, díky kterým budete mít svá data vždy na dosah, ať jste v kanceláři, doma, nebo kdekoli jinde na světě.