Skener především pro menší organizace.

4. 10. 2009. (redaktor: Milan Loucký, zdroj: )
Perfection V500 Office nabízí velmi rychlé a úsporné skenování. Není nutné jej zahřívat, proto mohou uživatelé začít skenovat téměř okamžitě.
Epson Perfection V500 Office.

Díky optickému rozlišení 6 400 dpi, možnosti vysokokompresního skenování a skenování do prohledávatelných dokumentů PDF splňuje skener Epson Perfection V500 Office nároky na skenování dokumentů, fotografií a filmů jakékoli domácnosti nebo malé kanceláře.

Automatický podavač papíru až na 30 stran umožňuje skenování většího objemu dokumentů. Díky funkci skenování do prohledávatelných dokumentů PDF je možné skenovat více stránek a automaticky je ukládat do souboru PDF. Dokumenty, fotografie a filmy mohou být také skenovány přímo do digitálních archivů, čímž můžete stisknutím jediného tlačítka obsah uchovávávat a sdílet.

Skener Epson Perfection V500 Office se zabudovanou jednotkou pro skenování průhledných předloh podporuje plně panoramatické zobrazení filmů středního formátu. Díky schopnosti najednou skenovat 12 rámečků 35mm filmového pásku, 4 rámečky 35mm diapozitivů nebo 1 rámeček středního formátu velikosti 6×12 cm je skener V500 Office ideální k uchovávání důležitých diapozitivů a obrázků.

Softwarový balíček dodávaný se skenerem Perfection V500 Office obsahuje software Epson Scan 3.7, který byl vytvořen, aby usnadnil skenování. Tento software nabízí vysokokompresní vícestránkové skenování do dokumentů PDF a funkce vylepšeného textu umožňuje náročné skenování dokumentů, jako jsou například barevné faktury. Software Epson Easy Photo Fix s funkcemi odstranění prachu, obnovy barev a korekce podsvícení pokaždé zajišťuje vynikající kvalitu obrazu a viditelnost. Dalším softwarem je Adobe PhotoShop Elements 6 a ABBYY FineReader 6 Sprint Plus .

Přehled klíčových vlastností skeneru Epson Perfection V500 Office:

• automatický podavač papíru a skenování filmů v jediném zařízení;

• technologie ReadyScan Led umožňující okamžité a úsporné skenování;

• skenování celé řady formátů filmů a fotografií;

• skenování do prohledávatelných dokumentů PDF;

• obnova a opravení starých obrázků pomocí technologií DIGITAL ICE a Epson Easy Photo Fix;

• optické rozlišení 6 400 dpi;

• doporučená maloobchodní cena včetně DPH 9 990 Kč, k dostání u všech distributorů Epson.